Camping

Kamperen

De lente roept bij veel mensen een drang op om de natuur in te trekken, met de natuur in contact te komen. Ofwel verblijf je dan in een jeugdherberg, ofwel neem je de tent en trek je de natuur in. Om een handig overzichtje te krijgen van de campings die in de buurt zijn, lijst ik hieronder twee apps op:

1)      De app van Acsi (inderdaad, de gelijknamige kampeergids, waarbij je campings kan zoeken in de buurt, per land, plaats of campingnaam. Vervolgens krijg je een lijstje met campings waarbij je de plaats, een prijs en als het goed is ook een rating krijgt. Je kan uiteraard de camping zelf ook van dichterbij bekijken en o.a. foto’s, voorzieningen en andere gegevens kan verkrijgen.

2)      De app “Alan Rogers” waarbij je ook per land en dan per regio campings kan zoeken. Over de camping zelf krijg je dan ook wat uitleg.

Persoonlijk vind ik de “Acsi”-app overzichtelijker en duidelijker, aangezien je in een oogwenk zicht krijg op prijs en rating.

Toepasbaar:                      Apple, Android

Prijs:                                   Gratis

Beschikbaarheid:           Offline (maar niet alle info)

Camp Recipes

Een andere handige kampeerapp is de app “CampRecipes”. De naam spreekt voor zich: recepten voor op de camping. De app is in het Engels, en geeft originele kookideetjes weer. Je kan kiezen om recepten te zoeken op “kookmethode” (grill, folie, op een stokje, …), “maaltijd” (dessert, lunch, ontbijt …) en “ingrediënt” (vis, kip, vegetarisch …).

Toepasbaar:                      Apple, Android

Prijs:                                   Gratis

Beschikbaarheid:            Offline

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s